Presunúť na hlavný obsah

Parkovanie v Čadci? ParkDots je tá appka. A bodka.

Mesto

S najpoužívanejšou parkovacou aplikáciou na Slovensku zaplatíte za parkovanie už aj vo vašom meste. 

S ParkDots uhradíte parkovné aj v Bratislave, Košiciach a ďalších slovenských mestách. V okolí vášho mesta aj v Žiline, Martine, Dolnom Kubíne, Liptovskom Mikuláši, Demänovskej Doline a v mestách, ktoré nájdete na ParkDots mape.

Stiahnite si aplikáciu, zaregistrujte sa a uložte si EČV vášho vozidla. Za parkovanie zaplatíte na dva kliky, všetky parkovacie lístky máte v appke uložené a k dispozícii, kedykoľvek ich budete potrebovať. ParkDots aplikácia podporuje viacero jazykov, je vhodná pre turistov či majiteľov služobných telefónov. Ľahko s ňou nájdete voľné parkovacie miesto, na ktoré vás aj spoľahlivo odnaviguje. Podporuje minútovú tarifikáciu, je fér k vodičom. Nájdete v nej užitočné informácie o parkoviskách, cenách, či dobách spoplatnenia. Parkovné uhradíte jednoducho cez bezpečne uloženú platobnú kartu, Apple Pay či Google Pay. 
Parkovacia aplikácia je tým najlepším nástrojom na využívanie všetkých benefitov, ktoré mesto v súvislosti s reguláciou parkovania ponúka. 

Nemáte ešte ParkDots? Stiahnite si aplikáciu a plaťte za parkovanie v Čadci a desiatkach ďalších slovenských miest a v zahraničí.

Viac informácií o benefitoch aplikácie a jej používaní.

Nazabudnite, že ParkDots  je tu pre vás. Na webe https://support.parkdots.com/ nájdete odpovede na často kladené otázky a užitočné návody. Ak ste nenašli, čo ste hľadali alebo potrebujete s čímkoľvek pomôcť, napíšte nám a my vám radi poradíme support@parkdots.com.

Galéria